Sõnastik


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVÕÄÖÜXŠŽ

Tõnis Siigur


- tuntud eesti kokk. Sündinud 12.10.1974 Tartus. Töökogemus • 2000 restoranide Stenhus, Nevski, Kuldse Notsu kõrts executive chef • 1999-2000 Ammende Villa, executive chef • 1998-1999 restoran Stenhus, peakokk • 1996-1998 restoran Zum Zum, peakokk • 1993-1996 hotell Taru, peakokk Töökogemus välisriikides • 2004 Hullu Poro "Cross exposure with Finish cuisine", Soome • 2001, 2002 Hotel de La Cité, restoran La Barbacane, Prantsusmaa • Chef Frank Putelate • 1993 Arabella Alpen Hotel am Spitzingsee Saavutused • Kokaraamatu "50 hääd eesti retsepti" koostaja • Kokaraamatu "European Cookery" kaasautor • Restoran Amende Villa - nimetati hinnatud turismiajakirja Conde Nast poolt 60 maailma parima restorani hulka • Restoran Stenhus - rahvusvahelise väljaande "Harpers & Queen" nimistus kui parim Eesti restoran • Restoran Stenhus - gastronoomiaauhind Hõbelusikas (parim gurmeerestoran) 2004, 2005, 2006, 2007 • Gastronoomiaauhind "Parim kokk" 2007 • Tema Majesteedi kuninganna Elizabeth II bankett